επικοινωνήστε μαζί μας.

είναι πάντα χαρά μας να βοηθούμε.

Οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι για την υποστήριξή σας είναι έτοιμοι να σας βοηθήσουν μεταξύ των ωρών 09:00-16:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Εγγυόμαστε ότι θα απαντήσουμε σε οποιοδήποτε αίτημά σας εντός 24 ωρών.

διευκολύνουμε τη ζωή σας

Υποστήριξη
Θέλουμε να νιώθετε άνετα. Γι' αυτόν τον λόγο προσφέρουμε υποστήριξη στη γλώσσα σας, ώστε να σας βοηθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Carina
Carina
Create a rota  screenshot
Create a rota  screenshot
εκπαίδευση και σεμινάρια
Tο tamigo είναι εύχρηστο. Για τα αρχικά βήματά σας, παρέχουμε μια σειρά από σεμινάρια πρακτικής εξάσκησης που βοηθούν αποτελεσματικά τους διαχειριστές και τους υπεύθυνους προγραμματισμού. Οι παρεχόμενες επιλογές ξεκινούν από διαδικτυακά σεμινάρια και τηλεφωνικές κλήσεις και φτάνουν μέχρι επιτόπου σεμινάρια εκμάθησης.
Εικονικός οδηγός
Ο δωρεάν εικονικός οδηγός σάς βοηθά στα βασικά βήματα με το tamigo και σας δείχνει ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για τη χρήση της λύσης. Μάθετε πώς να προσθέτετε υπαλλήλους, να επεξεργάζεστε την αρχική σελίδα, να διαχειρίζεστε βάρδιες και πολλά άλλα.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Πώς λειτουργεί η δωρεάν δοκιμαστική έκδοση;
arrowDown image arrowRight image
Εγγραφείτε απλώς για τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 30 ημερών και θα λάβετε ένα e-mail με τα στοιχεία σύνδεσης. Στη συνέχεια, θα έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του tamigo, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας καταχώρισης έναρξης και λήξης βάρδιας και της πλήρους υποστήριξης.
Τι γίνεται όταν λήξει η δοκιμαστική περίοδος;
arrowDown image arrowRight image
Έχετε στη διάθεσή σας 30 ημέρες για να δοκιμάσετε δωρεάν τοtamigo! Αν αποφασίσετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το tamigo, όλα τα δεδομένα από το δοκιμαστικό λογαριασμό σας θα διατηρηθούν. Αν όχι, θα διαγραφούν.
Πώς λειτουργεί η τιμολόγηση;
arrowDown image arrowRight image
Η τιμή είναι ανά τμήμα/ανά μήνα (συν τα πιθανά πρόσθετα) και εξαρτάται από το πακέτο που θα επιλέξετε. Δεν υπάρχει χρέωση έναρξης χρήσης. Τα σεμινάρια, τα προσαρμοσμένα εγχειρίδια, οι εικονικοί οδηγοί, τα βίντεο και η Διαχείριση έργου χρεώνονται επιπλέον. Δείτε τη σελίδα Τιμές για περισσότερες πληροφορίες.
Συμμορφώνεται το tamigo με τον Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR);
arrowDown image arrowRight image
Εννοείται! Ανατρέξτε στο Trust Centre της εταιρείας μας για περισσότερες πληροφορίες.
Χρειάζεται να εγκαταστήσω κάποιο λογισμικό;
arrowDown image arrowRight image
Όχι – το μόνο που χρειάζεστε είναι πρόσβαση σε έναν υπολογιστή, tablet ή smartphone με σύνδεση στο Internet.
Υπάρχει δυνατότητα διασύνδεσης του tamigo με άλλες εφαρμογές;
arrowDown image arrowRight image
Ανεξάρτητα από την τοποθεσία ή την ανάγκη εισαγωγής ή εξαγωγής δεδομένων, μπορούμε να διασυνδέσουμε το tamigo σχεδόν με κάθε άλλη εφαρμογή! Ανατρέξτε στις διασυνδέσεις για περισσότερες πληροφορίες.
Ποια προγράμματα πλοήγησης μπορώ να χρησιμοποιήσω;
arrowDown image arrowRight image
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το tamigo μέσω οποιουδήποτε προγράμματος πλοήγησης στο διαδίκτυο (συνιστούμε το Google Chrome) ή μέσω της εφαρμογής μας για smartphone.
Πρόγραμμα πλοήγησης ή εφαρμογή για smartphone;
arrowDown image arrowRight image
Και οι δύο εκδόσεις είναι κατάλληλες για όλους. Η έκδοση για προγράμματα πλοήγησης παρέχει πρόσβαση σε κάθε δυνατότητα του tamigo και επιτρέπει στους υπεύθυνους προγραμματισμού και στους διαχειριστές να έχουν μια πλήρη εικόνα. Η εφαρμογή για smartphone σάς επιτρέπει να εκτελείτε καθημερινές εργασίες διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού και επιτρέπει στους εργαζομένους να ελέγχουν τις βάρδιες τους εν κινήσει.
Ποιες γλώσσες είναι διαθέσιμες;
arrowDown image arrowRight image
Δανέζικα, Κινεζικά (beta), Τσέχικα, Ολλανδικά, Αγγλικά (Αυστραλίας, Ην. Βασιλείου, Η.Π.Α.), Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ελληνικά, Ουγγρικά, Ισλανδικά (beta), Ιταλικά, Ιαπωνικά (beta), Νορβηγικά, Πολωνικά, Πορτογαλικά, Σλοβάκικα, Ισπανικά, Σουηδικά